Gezocht: Advocaat-Stagiaire Arbeid

Ben je (bijna) klaar met je studie rechten, heb je een master arbeidsrecht gedaan én ben je nog lang niet klaar met leren? Wil je samen werken én samen vieren? Dan is ZO. advocaten op zoek naar jou!

Werken bij ZO. advocaten

ZO. advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Utrecht aan de Malie­baan 50, dat eind 2022 is opgericht door ervaren partners afkomstig van een middel­groot kantoor. Met ervaren advocaten staat ZO. zorginstellingen, branche­vereni­gingen, onderwijsinstellingen, ondernemers, investeerders, overheids­instel­lingen en bestuur­ders bij door hen te adviseren en geschillen op te lossen. ZO. kenmerkt zich door de combinatie van hoog gespecialiseerde advocaten in de sectoren zorg en onder­wijs. Expertise, flexibiliteit en het samen vieren brengt ons hart voor het werk, de mensen en de cliënten. Wij publiceren, doceren, houden toezicht en hebben gespecialiseerde erva­ring voor een langjarig opgebouwde trouwe cliëntenportefeuille.

Het team bestaat uit drie partners, twee advocaten, een juridisch medewerker en onder­steuning. Je werkt bij ZO. altijd direct met één van de partners samen. Wij geven je alle ruimte het vak van advocaat te leren en je te specialiseren in het arbeidsrecht in de volle breedte.

Wat vragen wij?

 • een (bijna afgeronde) universitaire opleiding Nederlands Recht
 • master arbeidsrecht
 • affiniteit met de sectoren zorg en/of onderwijs
 • goede beheersing van de Nederlandse taal
 • teamspeler, sterk analytisch, stevige persoonlijkheid, ambitieus, creatief en nuchter

Wat krijg je?

 • arbeidsovereenkomst voor de duur van de beroepsopleiding
 • beroepsopleiding tot advocaat bij de NOvA
 • startsalaris van € 4.000,– bruto per maand
 • 40-urige werkweek
 • bonus
 • 28 vakantiedagen

Wat doe je?

Als Advocaat-Stagiaire Arbeid adviseer en begeleid je cliënten over alle onderwerpen die langskomen in de wereld van het arbeidsrecht in de sectoren zorg en onderwijs. Afhankelijk van de mogelijkheden en jouw wensen bestaat de mogelijkheid dat je (ook) wordt ingezet voor de onderwijspraktijk.

Solliciteren

Stuur jouw motivatiebrief en CV aan martijn.vandemortel@zoadvocaten.nl.

De procedure bestaat uit een kennismakingsgesprek met mrs. Johanneke Bos en Martijn van de Mortel. In een volgend gesprek spreek je met mrs. Tessa van den Ende en Johanneke Bos of Martijn van de Mortel, waarna een lunch op kantoor kan plaatsvinden met alle mensen van ZO. Een afrondend gesprek na een eventueel assessment en referen­ties vult de toekomst van onze samenwerking verder in.

Heb je vragen? Bel dan met Martijn (06-20117697) of Johanneke (06-20959156)

Martijn-van-de-Mortel-2-e1635757028336

Solliciteren?
Stuur jouw motivatiebrief en CV aan martijn.vandemortel@zoadvocaten.nl.

Heb je vragen over deze vacature?